El Comitè de Vaga Feminista aposta per un 8M reivindicatiu i que faci visible la vulneració de drets

El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa ha celebrat aquest dilluns la segona assemblea oberta a totes les dones de la ciutat per organitzar les mobilitzacions de cara al proper 8 de març. Serà la segona jornada de vaga consecutiva després de la gran repercussió que va tenir la del 2018.

A la trobada, que s’ha fet a l’Ateneu Candela amb l’assistència d’una cinquantena de persones, s’ha treballat, en petits grups, per definir el tipus de vaga que es vol fer i amb quins objectius. També s’han buscat referents als tipus d’accions previstes tant per la jornada del  8 de març com per als dies previs.

D’altra banda, les participants en l’assemblea han abordat aquest dilluns quin tipus de situacions es volen evitar des del comitè de vaga. S’ha posat èmfasi en l’organització d’una jornada reivindicativa i que faci visible la vulneració de drets bàsics que pateixen totes les dones. En la segona part de la reunió, les diferents comissions han exposat la feina que estan fent i s’ha fet una crida a sumar esforços.

El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa ja va decidir en una primera jornada de treball, fa dues setmanes, que vol que la reivindicació del 8M giri entorn a la feina que fan les dones en les tasques de cura i que tingui una especial incidència als sectors més feminitzats.

El col·lectiu es tornarà a trobar dilluns 11 de febrer a les 19h al Casal Cívil Ca n’Aurell.