El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa prepara les accions pel 8M

El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa ha anunciat la seva propera assemblea oberta que es farà el proper divendres 26 de febrer a les 19 hores.

L’assemblea tindrà lloc a la zona de l’Hort dels Frares del parc de Vallpardís. L’organització ha pevist prioritzat un entorn que fos accessible per a tothom, on hi hagués espai per als infants i que fos a l’aire lliure per poder mantenir les distàncies i recomanacions de seguretat en l’actual context de pandèmia.

Pel que fa a l’assemblea, aquesta servirà per a informar a totes les dones interessades de les accions que s’estan preparant de cara al proper #8M, Dia Internacional de les dones treballadores i també el dia anterior, el 7 de març.

Des del Comitè de Vaga Feminista destaquen que tot i que ha estat un any complicat per a tota la població, especialment la més vulnerable, és voluntat no afluixar la presència als carrers, enfortint les lluites socials que són també objectiu prioritari dels feminismes anticapitalistes. En aquest sentit recorden les lluites per l’habitatge o les lluites en defensa de la sanitat pública.