El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa vol que més dones s’adhereixin als actes de protesta del 8 de març

El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa organitzarà pel pròxim Dia Internacional de la Dona una sèrie d’actes de caire reivindicatiu, en el marc de la vaga general feminista.

Aquest Comitè està format per dones de diferents col·lectius feministes, sindicats de base, feministes autònomes i veïnes de la ciutat, que tenen per objectiu fer una vaga de totes i per totes amb quatre eixos fonamentals.

D’aquesta manera, el dijous 7 de març a les 8 del vespre tindrà lloc una marxa de torxes no-mixta amb sortida des del Monument de la Dona Treballadora.

Divendres 8 de març, dia central de la vaga, es faran piquets informatius durant el matí, una concentració a les 12h del migdia al Raval de Montserrat i un dinar popular a les 13 h al Vapor Ventalló. A la tarda, s’organitzarà un taller d’autodefensa, també al Vapor Ventalló a les 16 h, i a les 19:30 h es farà una concentració a la Plaça Ricard Camí i a la plaça Lluís Companys, per iniciar un recorregut per la Rambla fins al Parc dels Catalans, on es procedirà a la lectura del manifest.