El compte enrere per al Mundial d’Hoquei Femení arrenca amb la presentació del logo oficial

La Federació Internacional d’Hoquei (FIH), conjuntament amb la Federació Espanyola (RFEH) i la dels Països Baixos, han presentat aquest dijous el logo oficial de la Copa del Món Femenina, que s’iniciarà el proper 1 de juliol de 2022 i de forma simultània a les ciutats de Terrassa i Amstelveen i que s’allargarà fins el dia 17.

La imatge triada barreja els colors vermell i taronja, característic de les seleccions amfitriones, Espanya i els Països Baixos, ja classificats per al Mundial, de la mateixa manera que Bèlgica, Anglaterra i Alemanya, que van aconseguir el bitllet a l’Europeu disputat fa unes setmanes. A aquests cinc equips s’han d’afegir els altres onze que han d’aconseguir la seva classificació i que completaran el cartell de les setze seleccions participants a la Copa del Món.

“Es tracta de l’esdeveniment femení d’hoquei més prestigiós del món i del major esdeveniment esportiu que acollirà Terrassa, després d’haver estat subseu dels Jocs Olímpics Barcelona 92. Es tracta d’una oportunitat única per a la nostra ciutat, bressol de l’hoquei català, per a la promoció de Terrassa, l’hoquei i l’esport femení arreu del món”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno.

Per la seva banda, el president de Real Federación Española de Hockey, Santiago Deó, ha declarat que “per a la RFEH és un enorme privilegi i un repte organitzar a Terrassa la FIH Hoquei Women’s World Cup 2022 després de molts anys sense organitzar un esdeveniment de tan gran magnitud i en una aposta que fem per l’esport femení. Estic segur que serà un enorme èxit a nivell esportiu, d’organització i de presència de públic a les grades”.

Durant aquest any i fins que arrenqui la cita mundialista, totes les accions que es desenvolupin i que estiguin relacionades amb aquest esdeveniment portaran aquesta imatge identificativa que segueix el format utilitzat en edicions anteriors. Comença, doncs, un compte enrere que ja es veurà reflectit en poques setmanes quan s’iniciïn els treballs a l’Estadi Olímpic, escenari dels partits del Mundial.