El Concurs BBVA de Dibuix Escolar entrega els premis de la 43a edició

El Concurs BBVA de Dibuix Escolar va entregar diumenge els premis de la seva 43a edició. El títol d’aquest any ha estat L’arbre de la vida i altres contes per cuidar el planeta. L’obra està formada per sis contes, escrits per Júlia Prunés, centrats en el respecte al medi ambient.

Aquest 2024 s’han presentat al certamen 182 escoles de tot Catalunya. La població amb més centres participants ha estat Terrassa. I d’aquests, han estat premiats alumnes de Crespinell i l’Heura, així com Sala i Badrinas, Ponent, Santa Teresa de Jesús i La Nova – Petit Estel.

En l’acte, celebrat a la Factoria Cultural, es van repartir 61 guardons. Els infants guanyadors van obtenir un diploma acreditatiu, un pack de dibuix i pintura, a més del llibre il·lustrat del concurs amb els dibuixos premiats.

A banda del lliurament de premis, els assistents van poder gaudir prèviament de l’espectacle musical El Gegant vol ser mariner, de la companyia Jaume Ibars. L’actuació va voler sensibilitzar sobre la necessitat de canviar hàbits de consum i de vida per prevenir el canvi climàtic.