El concurs fotogràfic de Les Fonts reuneix 78 instantànies en la seva primera edició

Quan tot just arriba al seu primer mig any de vida, el Districte 7 segueix presentant una gran oferta d’activitats. En aquesta ocasió, l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, amb el suport de l’ajuntament, ha inaugurat al Casal Cívic una exposició de fotografia digital, la qual es podrà visitar fins a finals d’aquesta setmana.

La idea va sorgir de forma espontània el passat 15 de desembre, quan Mercè Martí i Anna López, dues membres de l’entitat veïnal, van impulsar una passejada fotogràfica fins a Can Fonollet. Entre els participants va néixer una sensibilitat especial per la fotografia i van decidir organitzar un concurs, ampliant el zoom de la càmera i posant el seu focus en qualsevol indret representatiu del barri.

La fotografia d’una de les cases del carrer de Baix Riera reflectida en un bassal, obra de Begoña Fuentes, ha estat la guanyadora del certamen, obtenint el primer premi del jurat i, també, la distinció a la imatge més votada a les xarxes socials. Miguel Ángel Nieto s’ha endut el segon premi amb una instantània de la passarel·la de l’estació en un matí de boira, mentre que en tercera posició ha quedat una fotografia de la Font de la Tia Amparo, feta per Diego Cano. Entre els membres del jurat ha sorprès la gran resposta que ha rebut la iniciativa, ja que en menys de dues setmanes s’han presentat al concurs fins a 78 fotografies d’uns 16 participants diferents. Els impulsors de la iniciativa es feliciten per l’èxit obtingut i ja pensen en organitzar una segona edició del concurs de cara a la pròxima primavera.