Presó per al conductor que va envestir el grup de ciclistes rubinencs a Castellbisbal

El jutge de Rubí envia a la presó l’home de 41 anys acusat de ser el responsable de l’atropellament de vuit ciclistes a Castellbisbal. En l’incident de diumenge van morir dos ciclistes i un tercer continua en estat crític. Dos més van resultar ferits.

El detingut, que no tenia carnet, s’afronta a una causa oberta pels delictes de conducció temerària, dos delictes contra la vida, conducció sense permís i quatre delictes contra la vida en grau de temptativa. Podria afrontar una petició de 10 anys de presó.

La decisió d’empresonar-lo de forma preventiva i sense fiança arriba el dia que s’ha sabut que el conductor hauria accelerat després d’envestir els ciclistes per, posteriorment, donar-se a la fuga. Ho ha explicat a l’Agència EFE el president del Club Ciclista de Rubí, Pedro Cancio, que formava part del grup que va patir l’atropellament i que en va sortir il·lès. El president diu que la ruta que tenien prevista era des de Gelida fins a Terrassa. Un camí que feien cada setmana i on mai els havia succeït res.