Cartell Singulars 2022 2

El Consell Comarcal busca empreses que vulguin contractar joves rebent una bonificació

El Consell Comarcal fa una crida a empreses que vulguin contractar persones joves en diversos sectors de la indústria rebent una bonificació per incentivar la contractació. L’acció s’emmarca en el Programa Singulars “Come2Industry Vallès Occidental” adreçat a joves de la comarca que ha compaginat durant aquest any l’acompanyament en la recerca de feina amb la formació en diversos sectors de la indústria. Els joves també han realitzat pràctiques en diferents empreses.

Ara les empreses poden accedir a una contractació subvencionada d’un import de 6.000 euros per una contracte mínim de 6 mesos. Les que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal. El termini per a les contractacions i per poder sol.licitar la subvenció és fins al 31 d’octubre de 2022.

En el marc del projecte s’han format 75 joves de 16 a 29 anys en diferents sectors de la indústria i les noves tecnologies: robòtica i economia circular i transformació industrial, màrqueting digital i pàgines web.

El Programa Singulars és un projecte d’ocupació dirigit a persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. Té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.