El Consell Comarcal contractarà 12 joves de 16 a 30 anys

Aquest dimarts s’ha fet al Consell Comarcal una sessió pública explicativa del procés i dels llocs que s’ofereixen en la convocatòria de 12 llocs de treball per a joves de 16 a 30 anys, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquests llocs de treball responen a la convocatòria del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

La formalització del contracte per cobrir els llocs de treball estaran subjectes a resolució favorable de la sol•licitud de subvenció per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Se seleccionarà personal tècnic i suport en gestió administrativa.

Les contractacions es preveu que comencin el 15 de novembre durant un període de 6 mesos a jornada complerta. Els aspirants hauran de complir diversos requisits com ara tenir 16 anys complerts i no superar l’edat màxima de 30 anys i ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.