El Consell Comarcal crea un espai web amb informació i recursos sobre la Covid-19

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha creat un directori de recursos al web de la institució que centralitza tota la informació relacionada amb la crisi sanitària. S’hi pot accedir des de la portada i ofereix informació específica per a diferents temàtiques com ocupació i empresa, ofertes de feina, comerç, drets socials, atenció a les dones, gestió emocional i processos de dol, voluntariat, turisme i fabricació de material sanitari, entre d’altres.

Aquest espai web sobre la Covid-19 va dirigit a la ciutadania en general, als mitjans de comunicació i també és de gran suport per les persones que atenen a la ciutadania des dels diferents àmbits del Servei d’informació i suport emocional del Consell Comarcal.

Es tracta d’un directori de recursos dividit en diferents apartats i temàtiques, amb informació que pot ser útil per a tothom. Cada apartat conté informació proporcionada pels diferents serveis del Consell Comarcal i que s’ha cregut d’interès per a la població, una informació que ha de poder respondre les diferents preguntes que es puguin formular des de la ciutadania. Els apartats es van actualitzant permanentment.