Consell Comarcal, ajuntaments i Generalitat ultimen la distribució de 17.388 targetes moneder a la comarca

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, qui gestiona els ajuts de menjador a la comarca, està treballant amb els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Social i Famílies i els ajuntaments de la comarca per garantir la suficiència alimentària dels més de 17.000 infants que estan rebent un ajut de menjador. Segons ha comunicat el govern català, es podran distribuir targetes moneder a través d’un acord amb una entitat bancària.

Les targetes moneder es començaran a distribuir a partir dels propers 2 o 3 dies, a través del Consell Comarcal i dels ajuntaments. Els dos departaments de la Generalitat i el Consell estan ultimant l’operatiu per lliurar-les a les famílies.

Les targetes aniran precarregades amb l’import corresponent als 10 dies que no es prestarà el servei de menjador, durant el temps previst de tancament dels centres. La entitat bancària que emet les targetes les enviarà al Consell Comarcal per tal que puguin ser distribuides. En el cas dels municipis de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, les targetes arribaran directament als ajuntaments.

A Terrassa seran 4.682 targetes; a Sabadell, 5.353; a Sant Cugat, 946; a Rubí, 1.782 i a Cerdanyola, 475. Directament, el consell  en rebrà 4.150  (que corresponen a la resta de municipis de la comarca més petits i també per a alumnes d’Educació Especial ).