Foto Furgo Recooperem Scaled

El Consell Comarcal estrena vehicle elèctric pel “Recooperem” alimentari

Un nou vehicle totalment elèctric s’ha incorporat a la flota del Consell Comarcal del Vallès Occidental per tal de donar suport en la logística del projecte de sostenibilitat alimentaria Recooperem. El vehicle reforça la voluntat sostenible del projecte i l’aposta per la millora de la qualitat de l’aire, al mateix temps que comporta un nou avanç pel projecte que compta a partir d’ara amb nous mitjans que milloraran la distribució i la logística.

El president del Consell i alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, ha destacat que “amb l’adquisició d’aquest vehicle elèctric estem fent un pas per poder estendre encara més el projecte Recooperem. Podrem donar més suport a les entitats socials i a les escoles i empreses col·laboradores del projecte, teixint una xarxa de distribució i arribant a més famílies destinatàries”. El vehicle s’utilitzarà per donar suport a tots els actors implicats en el projecte de sostenibilitat alimentaria Recooperem: escoles, empreses, entitats socials i nous menjadors col·lectius que s’hi puguin afegir.

Servirà per al repartiment de materials necessaris, la recollida i distribució dels aliments recuperats i també pels desplaçaments de les visites de seguiment i prospecció tècnica que es fan habitualment. A més, el vehicle també donarà servei al Mercat Circular, que, ubicat a Mercavallès, recupera la fruita en bon estat però no comercialitzable. En aquest cas, permetrà ajudar a la logística de la parada i fer lliuraments de lots de fruita i verdura a entitats socials que no disposen de vehicle per poder fer la recollida directe a Mercvallès.