Font imatge: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal farà un curs per a docents per apropar els canvis de la indústria a l’aula

Els propers dies 27 de novembre, 4 i 13 de desembre es portarà a terme el curs Com apropar els principals canvis de la indústria a l’aula, adreçat a professionals formadors dels centres d’educació primària, secundària, formació professional inicial i ocupacional. En el marc de l’impuls del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza aquest curs amb l’objectiu de compartir amb el professorat el repte de conèixer millor la indústria i, alhora, experimentar amb pràctiques transformadores per generar coneixement i apropar aquests canvis a l’alumnat.

Es donarà a conèixer la singularitat i característiques del territori en el procés de transformació del teixit productiu i humà davant el potencial de la tecnologia digital, de la mà de l’entitat FABLAB de Terrassa i la ponència de l’empresa Optim learning.

Alhora, s’aproparà l’economia circular com a palanca per a la transició ecològica i de nous models de negoci i producció socials i sostenibles, conduïts pel centre d’innovació tecnològica LEITAT i les ponències de l’empresa INN2-Innovació industrial i el Gremi de recuperadors de Catalunya.

Finalment, la tercera sessió comptarà amb la taula d’experiències innovadores on explicaran el projecte innovador STEAMcat, metodologia de treball per projectes i la campanya de difusió de les vocacions industrials que s’està realitzant des del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Per a inscripcions i ampliació d’informació us podeu adreçar al web del Consell Comarcal del Vallès Occidental.