El Consell Comarcal i la UPC renovaran el màster en Rehabilitació Arquitectònica

Durant el 2019 la Universitat Politècnica de Catalunya renovarà el seu màster que ofereix en Rehabilitació i Restauració Arquitectònica. Gràcies al Consell Comarcal i a aquests estudis d’especialització professional, els arquitectes tècnics participants poden aplicar els seus coneixements en projectes reals. Aquest dilluns, a Montcada i Reixac s’ha fet entrega dels treballs de la passada edició.

Durant el 2018 els alumnes han fet estudis d’avaluació i propostes d’actuació en cinc edificis històrics del Vallès Occidental. En concret a la Casa de la Vila, de Montcada i Reixac, a l’Església Vella de Sant Pere i Sant Fermí, de Rellinars, a la fàbrica tèxtil Besòs de Sentmenat i a la Masia Can Rull i el Castell de Can Feu, a Sabadell.

Aquests cinc edificis s’han afegit als 8 que s’han treballat en anteriors edicions. En l’acte la consellera comarcal delegada de Turisme, Meritxell Lluís, ha anunciat una nova edició del màster per aquest any, després de destacar la col•laboració entre el Consell Comarcal i la UPC que millora el patrimoni i dinamitza el territori.

Lluís també ha dit que gràcies a aquesta col•laboració es van localitzar edificis històrics de la comarca amb importants desperfectes i on els alumnes hi podien actuar. La Consellera ha agraït als ajuntaments la facilitació de les tasques perquè els alumnes hi poguessin actuar sota la supervisió d’un professor-tutor. Una col•laboració enriquidora per totes les parts.