El Consell Comarcal impulsa dos projectes complementaris per a dones en el sector industrial

El Consell Comarcal ha posat en marxa un nou programa d’ocupació per a dones a l’atur que tinguin una formació tècnica alta. Per portar a terme “Talent femení i Transformació de la Indústria al Vallès Occidental” s’han plantejat dos projectes complementaris.

El primer és “Digitalitza oportunitats a la indústria”. El seu objectiu és preparar les dones en nous perfils professionals a la indústria. Per això, es treballaran les competències tecnològiques, en economia circular i apoderament de gènere. Per aconseguir-ho el projecte es divideix en tres subprojectes; “La brúixola industrial”, “Plus a la indústria 4.0” i “Apoderament i competències”.

El segon projecte es “A la indústria on són les dones?”. Aquest, és una exposició itinerant que aborda el tema de la discriminació de gènere a la indústria. El material exposat es podrà veure en diferents ajuntaments, seus d’agents socials i empreses de tota la comarca.

La finalitat del programa d’ocupació és augmentar l’accés i la permanència de les dones a la indústria. El programa s’ha posat en marxa aquest mateix gener i finalitzarà el 31 de desembre.