Primer Dia Sense Mascareta A Les Escoles

El Consell Comarcal ofereix una seixantena d’activitats educatives a escoles i instituts

La nova Guia d’Activitats Educativa del Consell Comarcal ofereix una seixantena d’activitats als centres educatius de la comarca pel curs 2022-23. Es tracta doncs d’una oferta que cobreix totes les franges d’edat, del dels 3 als 18 anys. Aquest curs es vol facilitar la cerca i inscripció d’activitats amb un nou espai web inclòs dins la nova web del Consell Comarcal.

Aquest nou espai web facilita  gestionar més fàcilment tant les tasques educatives comarcals com fer les recerques per tipus de públic, àmbit temàtic i cost econòmic de la dinàmica desitjada. Cada activitat compta amb una fitxa explicativa on es donen els detalls corresponents i es permet fer les inscripcions.

La web que donarà un impuls a la possibilitat a trobar les formacions més adients en cada cas de recerca, permet encertar més acuradament amb les  propostes d’activitats utilitzant el buscador, que filtre segons el tipus de públic i l’àrea d’interès tenint en compte a més, si hi ha alguna despesa per apuntar-s’hi.

La Guia inclou noves activitats educatives relacionades amb el comerç sostenible, l’economia circular, i també algunes  encarades cap al consum i models de producció sostenible. Tanmateix s inclou un taller de hip-hop Rimant Rumors i la incorporació de l’Escape Truck: Posa en “joc” les teves competències.

D’altra banda,  s’incrementa el nombre d’ofertes educatives, que complementen les presentades pels ajuntaments i que, tracten temes d’interès per la comunitat educativa.