El Consell Comarcal oferta 13 llocs de treball temporals per a joves de perfils distints

El Consell Comarcal contractarà a 13 joves per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i contracte laboral en pràctiques per a joves en formació. Els contractes van destinats a persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya per incentivar la contractació en pràctiques. El pròxim 8 de juliol es farà una sessió informativa online, per explicar a les persones interessades, la convocatòria i els perfils sol·licitats. Per assistir a la reunió cal enviar un correu al Consell Comarcal. Durant la sessió es presentarà la convocatoria, els requisits i els perfils dels demandants.

Entre els llocs de treball es demana un tècnic en informàtica i telecomunicacions, un dinamitzador de Joventut, un tècnic en sostenibilitat alimentària o un enginyer en energia i servei de biomassa. Tamé tècnics de suport a arquitectura, enginyeria, observatori comarcal, gestió documental i arxiu o promoció econòmica entre d’altres. La formalització del contracte per cobrir els llocs de treball estaran subjectes a resolució favorable de la sol·licitud de subvenció per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Les persones que hagin participat al programa a la convocatòria de l’exercici 2019 i 2020 no podran participar a la convocatòria d’enguany. Les condicions d’aquesta convocatòria i les fitxes per a cada perfil a la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat o al correu ccvoc.rh@ccvoc.cat. Les persones aspirants  han de tenir 16 anys complerts i menys de 30 anys edat, constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.  Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat   i presencialment a les oficines de cada municipi.