El Consell Comarcal recull 72 iniciatives d’innovació i transformació social per potenciar el mercat social solidari

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat el “Recull d’iniciatives d’innovació i transformació social al Vallès Occidental”, una eina per donar a conèixer les diferents iniciatives d’economia social i solidaria a la comarca i per potenciar el mercat en aquest sector. Es pot consultar a la pàgina web de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès Occidental.

El document identifica 72 experiències, projectes i serveis destacats en l’àmbit de la innovació i transformació social. Des de la institució defensen que fer visible el treball de les entitats i els professionals que hi col·laboren ajuda a potenciar el mercat social solidari i dinamitzar-lo. El recull també vol servir de referència a la comunitat local, generant noves idees i estimulant la qualitat i millora continua dels productes i serveis que s’ofereixen.

La Xarxa d’innovació social del Vallès és una iniciativa oberta, col·laborativa i transformadora, per fer emergir i recolzar idees innovadores amb projectes socioeconòmics que donin respostes als reptes de la societat i fomentin l’economia social i el bé comú.