El Consell d’Administració del Terrassa FC nomena dos nous consellers

La victòria contra el Valencia Mestalla ha fet que la Junta General Ordinària i Extraordinària del Consell d’Administració del Terrassa FC SAD convocada per aquest dilluns al matí hagi estat una mica més plàcida. Una reunió en la qual hi ha assistit el màxim accionista, l’empresari grec Konstantinos Tsakiris, així com el president i segon màxim accionista, Jordi Cuesta.

A la junta s’ha aprovat l’exercici anterior, que finalitzava el 30 de juny, finalment s’ha decidit no augmentar el capital social i s’ha fet constar la venda d’un paquet de 10 mil accions realitzat per un exmembre del Consell i que properament serà adquirit per un dels actuals accionistes.

Finalment el junta ha acceptat la dimissió presentada per Antoni Reguant i Iannis “Evans” Pavlpoulous i, en el seu lloc, ha decidit nomenar dos nous consellers. Són Laurent Daniel Gerard Coste, persona de total confiança de Tsakiris, i Antonis Antoniou, amb més de vint anys d’experiència en la gestió de clubs esportius.

El Consell d’Administració del Terrassa FC SAD està configurat per Jordi Cuesta, Antonio García, Marta Armengol, COLEUS640BC, S.L., Konstantinos Tsakiris, Carlos Rebanales, Miquel Ezequiel, José Joaquín Jofre Fernández, Pep Simó, Nasia Savva, Laurent Daniel Gerard Coste i Antonis Antoniou.

Konstantinos Tsakiris Junta 2

Konstantinos Tsakiris, a la dreta, durant la junta d’aquest dilluns

Actualització del preu dels abonaments

Amb l’eliminatòria de Copa del Rei contra el Deportivo Alavés (dimecres 6 desembre, 16.00h) a l’horitzó, el Terrassa FC ha actualitzat el preu dels carnets de soci pel que queda de temporada. Una promoció especial que inclou precisament aquest partit contra el quadre vitorià.

A partir dels 60 euros, es poden gaudir dels partits que resten del primer equip a casa, dotze en total, en seients de general i gol nord. El preu es redueix per a diferents col·lectius entre 30 i 45 euros. A Tribuna costa entre 112 i 187 euros.

Preus Terrassafc 23 24 Alaves