El consell de Federació ratifica les candidatures del PSC als diversos municipis del Vallès Oest

El Consell de Federació del PSC Vallès Oest ha ratificat totes les candidatures que s’han presentat en les diverses poblacions per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

El Consell celebrat aquest darrer dimecres ha confirmat les candidatures de Terrassa, que encapçala l’actual alcalde de la ciutat i primer secretari de l’agrupació del PSC local, Alfredo Vega. També la llista liderada per Ana Maria Martínez, actual alcaldessa de Rubí; la llista del PSC per Sant Cugat del Vallès que lidera Pere Soler, primer secretari de l’agrupació al municipi; la candidatura del PSC Castellbisbal que presenta com a cap de llista a Dolors Conde, exalcaldessa d’aquesta població. El PSC Viladecavalls aportarà una candidatura molt jove, encapçalada per Marc González, que repeteix com a alcaldable i Vacarisses estrena cap de llista, Conchi Miranda i Rellinars també concorrerà a les eleccions municipals amb un nou alcaldable, Jaime Ortiz.

Dissabte vinent se celebrarà el Consell Nacional del PSC, reunió en la qual s’elevaran totes les candidatures per municipals aprovades a les diverses federacions socialistes de Catalunya.