El Consell de Joves de Terrassa celebra la seva primera jornada de recollida de roba

Aquest dissabte ha estat el dia escollit pel Consell de Joves de Terrassa per celebrar la segona jornada de recollida de roba. Una iniciativa que pretén recopilar el màxim de roba per a donar-la a joves en un estat de vulnerabilitat. Un projecte col·laboratiu entre Creu Roja i Fundació Busquets que s’ha instal·lat al Raval de Montserrat, just davant de l’Ajuntament de Terrassa.

Segons els organitzadors moltes persones s’han assabentat per xarxes socials o perquè els han vist instal·lats i han aprofitat per anar a buscar roba vella o inútil a casa per després tornar i donar-la.

Una recollida de roba que s’ha pogut trobar de deu del matí a vuit del vespre d’aquest darrer dissabte de febrer, tot coincidint amb un bon ambient al centre de Terrassa pel Fora Stock, les cercaviles alternatives de Carnestoltes o les tradicionals manifestacions davant de l’Ajuntament.

El Consell de Joves de Terrassa valora les dues jornades de recollida com a referència per fer iniciatives similars en un futur no molt llunyà. La roba recollida s’haurà de rentar, pesar i donar-la a Creu Roja perquè algú que la necessiti pugui fer-la servir.