El Consell de la Formació Professional aprova el Pla de Treball 2018 i estrena vicepresidència

Josep Armengol, president de l’Institut Industrial, ha estat escollit vicepresident del Consell de la Formació Professional de Terrassa. Armengol, proposat com a candidat des de la Cecot, estrena així una de les novetats del Pla de Treball 2018, la incorporació d’una vicepresidència aprovada en comissió i que pretén garantir una visió més plural obrint el càrrec a entitats que no pertanyin a l’Ajuntament.Josep Armengol, president de l’Institut Industrial, ha estat escollit vicepresident del Consell de la Formació Professional de Terrassa. Armengol, proposat com a candidat des de la Cecot, estrena així una de les novetats del Pla de Treball 2018, la incorporació d’una vicepresidència aprovada en comissió i que pretén garantir una visió més plural obrint el càrrec a entitats que no pertanyin a l’Ajuntament.

L’elecció d’Armengol ha estat un dels punts de l’ordre del dia en el Consell de la Formació Professional de Terrassa, celebrat a Foment dimecres al matí. L’anàlisi i repàs de l’informe Anual ha donat pas a la presentació del Pla de Treball 2018. Un document que aposta per la difusió i el dinamisme i amb novetats destacades, com la divulgació del propi Consell mitjançant un butlletí electrònic. També facilitar a través del Portal d’Ocupabilitat i Formació de Terrassa el contacte entre centres formatius i empreses per a la realització de pràctiques, així com apropar les tutories d’acompanyament i el seu calendari a l’alumnat a través de l’ús de Whatsapp.  El Pla de Treball 2018 ha quedat aprovat per unanimitat.

L’acte ha inclòs una conferència a càrrec de Carme Martínez Roca, professora d’Orientació de la UAB, centrada en el paper de les ciutats i les seves entitats a l’hora d’orientar el jovent en la seva formació professional. El Consell de la Formació Professional de Terrassa, que va començar a gestar-se el 2002, forma part del Fòrum de les Ciutats amb Consell de FP i té per objectiu principal la promoció i difusió de la formació professional a la ciutat.