El Consell de la Infància i l’Adolescència participarà en una campanya sobre sostenibilitat

El Centre Cívic President Macià ha acollit la constitució del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència, un òrgan de participació que recull les propostes dels joves terrassencs per al Govern de la ciutat. L’any passat el Consell es va estrenar amb la recopilació d’una desena de propostes en tots els àmbits, algunes de les quals en vies d’execució.

Aquest nou Consell amb 143 infants i adolescents de 10 a 14 anys dobla el nombre de participants de l’anterior. Els consellers són 25 alumnes que han estat escollits en un procés intern en 58 centres educatius. També hi ha representants de cinc entitats de lleure. Els participants en la constitució del Consell han pogut llençar diverses preguntes a l’alcalde que aquest dijous ha presidit aquesta primera sessió. Un alcalde que alhora ha fet un nou encàrrec al Consell.

El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència es reunirà de forma periòdica per donar resposta a la proposta de l’alcalde i per tractar totes aquelles qüestions que infants i adolescents facin arribar al Consell. El CMIAT és una aposta de l’Ajuntament pel foment de la participació entre infants i joves i generar espais de debat amb una mirada oberta i inclusiva.