El Consell Escolar Municipal aprova un nou reglament més participatiu

El Consell Escolar Municipal aprova el nou Reglament per adaptar-se millor a la normativa de Participació Ciutadana. En la reunió d’aquest dimarts a l’Escola Pia, també s’ha informat del procés de preinscripció per al curs que ve. Aquest any Terrassa tindrà quatre noves línies, 3 a la zona 2 amb més pressió demogràfica i una a l’Institut de les Aymerigues a la zona 1.

Els centres d’ensenyament Montserrat Roig, Torre del Palau i el Carmel estrenen nova línia. De P3 s’han presentat 2.500 sol•licituds un cop resolts els deu casos amb discrepàncies. Pel què fa al primer d’ESO hi han 2.480 sol•licituds amb 20 persones pendents d‘assignació de plaça. En 15 dies Ensenyament tindrà totes les places assignades. Pel què fa al nou reglament del Consell Escolar s’han incorporat aspectes per fer més participatiu l’organisme municipal.

El Consell Escolar Municipal format per representants de tots els sectors escolars, fomenta el diàleg entre la comunitat educativa de forma periòdica i estableix un marc de participació on fer-hi les aportacions ciutadanes.