Les escoles demanen millorar la comunicació amb l’empresa concessionària dels menjadors

Fa falta més comunicació entre l’empresa i el monitoratge i les escoles. Aquest ha estat el principal reclam del Consell Escolar Municipal, que aquest dilluns ha celebrat la primera reunió ordinària del curs. Totes les parts presents (direccions dels centres, representants de famílies, sindicats i partits polítics) han coincidit en què cal millorar la comunicació i coordinació de l’empresa concessionària del servei de menjador (Mediterránea de Cátering) tant amb els monitors com amb les famílies i les escoles. Alguns centres s’han queixat que no hi ha un interlocutor directe amb l’empresa i han posat de manifest la “inexperiència” de la gran majoria dels monitors de menjador que han començat el curs. En aquest sentit, les escoles també troben a faltar temps per a què aquests treballadors puguin coordinar el projecte educatiu amb cada centre.

Algunes veus, com la de CCOO i el PSC, han demanat un millor sistema per a controlar el bon funcionament del servei de menjador i s’han queixat que els problemes en aquestes primeres setmanes s’hagin conegut “a través de la xarxa”.

El regidor d’Educació, Joan Salvador, ha explicat que aquestes qüestions es van traslladar a l’empresa en la darrera Comissió de Menjadors i que aquests dies s’estan comprovant que s’estiguin millorant. En els darrers 15 dies s’han fet 12 visites en aquest sentit.

El Consell Escolar Municipal ha acordat que també estiguin representats en aquest òrgan els monitors de menjador.