El Consell Esportiu lliura els premis d’un Programa Cultural 2020-21 molt participatiu

Dissabte es va fer el lliurament dels premis del Programa Cultural 2020-21 del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT). Sota la temàtica “L’Esport a la Terrassa Modernista”, més de 1.200 alumnes de deu centres educatius han participat en les diferents categories del concurs: dibuix, fotografia, relat breu i còmic.

Daniel Orta i Carla Montero, alumnes del Joaquim de Vedruna, van guanyar en la modalitat de dibuix en benjamí i aleví, respectivament, i Wissal Amizian, del Pere Viver, en infantil. Alejandro Hita i Santi Pérez, dels col·legis Martí i Goya, van quedar primers en conte infantil i cadet. El vencedor en la modalitat de fotografia va ser Karolain Alexa, de l’Institut Santa Eulàlia. D’aquest centre també va sortir la parella guanyadora en còmic, concretament Nihad El Kachkach i Salma El Aoula.

La temàtica proposada en aquest curs és la mateixa que la de l’anterior, ja que en aquella ocasió el programa es va veure alterat pel confinament domiciliari, una situació que va provocar que els i les participants presentessin els seus treballs des de casa. Enguany, amb la situació escolar més normalitzada, s’ha tornat a llençar la mateixa temàtica aprofitant el cap de setmana de la Fira Modernista de Terrassa.

El lliurament va tenir lloc a la seu del Consell, amb totes les mesures d’higiene i de seguretat, per on han passat els tres finalistes de cada categoria per recollir els seus guardons i obsequis de la mà del regidor d’Esports i president del CEVOT, Miguel Ángel Moreno, i el secretari tècnic del Consell, Xavi Dobón.

Control de temperatura abans d’accedir a la seu del Consell Esportiu

Les mesures de seguretat eren presents amb la distància de seguretat entre els guanyadors

Miguel Ángel Moreno i Xavi Dobón han estat els encarregats de fer el lliurament dels premis