El Consell Local presenta les candidatures al Consell per a la República

Aquesta passada mitjanit ha començat la campanya electoral per escollir els membres de l’Assemblea de Representants del Consell per la República. El Consell Local de Terrassa ha presentat oficialment aquest dissabte a la plaça de la Torre del Palau, els 25 membres de la Junta rectora i candidatures a l’Assemblea.

A l’acte s’ha parlat de les grans àrees d’actuació del Consell per la República. La Junta rectora és l’òrgan de direcció del Consell que impulsa estratègies per a la plena instauració de la República Catalana. També per exercir com a espai de representació política lliure i sobirana sense limitacions. La Junta està formada per 25 membres, dels quals 9 són representants de grups municipals o entitats independentistes, i els altres 16 son ciutadans i ciutadanes a títol individual elegits democràticament pels membres del Consell municipal.

A l’acte d’aquest dissabte s’han presentat els 25 ciutadans de Terrassa. La campanya per a l’Assemblea de Representants al Consell per la República durarà fins el 28 d’aquest mes. Els dies 29, 30 i 31 d’octubre seran els dies de la votació. L’acte s’ha acabat amb els Cants per la Llibertat desplaçats a la Torre del Palau per aquesta ocasió.