230321 últim Cmesst Mandat 1

El Consell Municipal de l’Economia Social i Solidària celebra l’última trobada del mandat

El regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, ha presidit l’últim Consell Municipal de l’Economia Social i Solidària de Terrassa (CMESST) del mandat 2019-2023, que va tenir lloc ahir dimarts a l’alberg municipal de Vallparadís.

El Consell Municipal d’Economia Social i Solidària, creat l’any 2019 per unanimitat al Ple, és l’òrgan de participació de la ciutadania, entitats, institucions i empreses interessades en donar suport als diferents àmbits d’economia social i solidària a Terrassa. Està format per 28 entitats i empreses de la ciutat i té per objectiu el foment, impuls i enfortiment de les activitats econòmiques basades en l’autoorganització de la ciutadania amb l’ànim de satisfer les necessitats bàsiques i sense afany lucratiu, organitzades des del suport mutu, el compromís amb la comunitat, la igualtat i la democràcia.

Al llarg de les 11 sessions ordinàries del Consell s’han tractat un total de 49 temes diferents relacionats amb l’Economia Social i Solidària de la ciutat. A més, també s’han creat 2 grups de treball: el Grup de la Terrassa Cooperativa i el Grup educatiu, en el que s’ha treballat per ampliar els centres educatius de la ciutat que treballen entorn a un conveni per impulsar l’economia social, un projecte local únic a Catalunya.