Cuap Rubi

El conseller Argimon inaugura el Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Rubí

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, inaugurarà aquest dimecres 30 de març el Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Rubí, al carrer Prat de la Riba 20-22. Aquest dispositiu, en funcionament des del mes de gener, dona atenció urgent a una població de 90.000 persones, les 24 hores i els 365 dies de l’any.

Es tracta d’un espai ubicat a les dependències del CAP Rubí i té una entrada independent per la part posterior (pati interior) de l’edifici. Va entrar en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal, amb l’objectiu d’atendre amb millor resolució les urgències COVID i no COVID de baixa i mitjana complexitat, evitant desplaçaments a les urgències dels hospitals.

El nou dispositiu compta amb 6 boxs d’observació, 1 box d’aturades i 4 consultes (una d’elles per fer el triatge). S’hi poden fer analítiques i radiografies les 24 hores.

El nou CUAP de Rubí se suma al CUAP de Sant Cugat del Vallès, obert a mitjans de desembre, i ajuda a completar el desplegament del Pla nacional d’urgències (PLANUC) al Vallès Occidental.