El cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, visita les instal·lacions de NIFCO a Terrassa

El Cònsol General del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, va visitar divendres les instal·lacions de NIFCO a Terrassa per conèixer de primera mà les activitats i evolució de l’única planta que el grup japonès té a Espanya.

“Estic impressionat per la modernitat de la fàbrica i per l’ambient innovador, creatiu i proactiu de Nifco”, va manifestar el senyor Watanabe.

El Cònsol també ha recordat els avantatges i oportunitats que suposa el tractat de lliure comerç entre la Unió Europea i el Japó per a les empreses de tots dos països en general, i per NIFCO Products España en particular. El tractat va entrar en vigor a principis de febrer i promou el comerç de productes agropecuaris i industrials sense aranzels.

El President de Nifco Products España, Koji Watanabe i el seu Director, Albert López, van presentar al Cònsol l’activitat i resultats actuals de l’empresa, així com la seva evolució en els darrers anys, en els quals l’empresa ha mantingut un ritme sostingut de creixement.

El senyor Naohito Watanabe i la Direcció de NIFCO (que està treballant ja en la definició del pla estratègic 2020-2025) “han coincidit plenament en la importància de tenir una visió clara del que ha de ser el futur de l’empresa i com aconseguir-ho, especialment en un moment crucial per al sector de l’automoció com l’actual”, segons han dit fons de NIFCO.

Durant la jornada, el Cònsol va visitar les instal·lacions de l’empresa incloent l’àrea productiva, on es va interessar especialment pels processos de fabricació i per la tecnologia dissenyada i desenvolupada íntegrament a NIFCO.