El Consorci Sanitari de Terrassa dóna la benvinguda als 50 nous residents

Un total de 50 residents d’arreu de la geografia catalana, espanyola, europea i sud-americana s’han incorporat tant a l’Hospital de Terrassa com a la resta de centres del Consorci Sanitari de Terrassa, amb l’objectiu d’iniciar el seu període formatiu que durarà entre dos i cinc anys depenent de l’especialitat escollida.

Enguany el CST compta amb 21 especialitats acreditades. Aquestes són salut mental, geriatria, atenció familiar, llevadores, al·lergologia, cirurgia general, geriatria, oftalmologia, nefrologia, cirurgia ortopèdica i traumatològica, obstetrícia i ginecologia, atenció familiar i comunitària medicina interna, psiquiatria, pediatria, anestesia i reanimació, radiodiagnòstic, psicologia clínica i medicina del treball) a més 5 Unitats Docents Multiprofessionals: Atenció Familiar i Comunitària, Obstetrícia i Ginecologia, Salut Mental, Geriatria i des d’aquest any, també Pediatria.

L’experiència docent del CST va començar fa 40 anys amb la formació MIR a la que posteriorment s’afegeix la formació PIR i IIR amb l’acreditació de les Unitats Docents Multiprofessionals.

Donada la situació actual, no hi hagut el tradicional acte institucional de benvinguda als residents que s’emplaça al setembre si l’evolució de la pandèmia ho permet.