El Consorci Sanitari de Terrassa, premi a l’excel·lència i doble diploma Benchmarking

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0 han lliurat els premis de benchmarking CSC/ARQ als hospitals bàsics, als hospitals de referència i als hospitals d’alta tecnologia en la 3a edició emmarcada en el projecte, iniciat l’any 2015, “Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ)”.

Dins d’aquest context, l’Hospital de Terrassa ha estat guardonat amb un dels dos Premis a l’excel·lència en la categoria d’Hospitals de Referència. També ha estat premiat amb un diploma per haver obtingut els millors resultats en els indicadors analitzats en la categoria de Benchmarks en Reingressos i en Benchmarks en Mortalitat; premis que ha recollit, el director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa, Alfredo Garcia.

L’objectiu de la Jornada ha estat reconèixer als hospitals que obtenen millors resultats en l’avaluació del rendiment i de la qualitat assistencial, referits al període 2017, a partir d’indicadors objectius. En aquest sentit s’analitzen la gestió de les estades, la cirurgia major ambulatòria, la mortalitat, les complicacions intrahospitalàries i els reingressos clínicament relacionats.

El lliurament de premis l’ha fet el president del CSC, Manel Ferré, a la Jornada celebrada al Cosmocaixa de Barcelona on s’han reunit prop d’un centenar de professionals del sector sanitari català.