El Consorci Sanitari i Decathlon promouran l’activitat esportiva i els hàbits saludables

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i Decathlon Terrassa han signat un conveni de col•laboració entre les dues entitats que té per objectiu promocionar l’activitat esportiva i els hàbits de vida saludables entre la població.

D’aquesta manera el CST, que és referent en Medicina de l’Esport, organitzarà activitats de formació i divulgació sobre activitat física, esport, nutrició, fisioteràpia i ortopèdia així com assessorament als treballadors de Decathlon, al públic en general i en particular als esportistes.

Decathlon busca fer accessible l’esport al major nombre de persones, de manera saludable i per tots els nivells de pràctica de qualsevol modalitat esportiva.

Les activitats es faran a les mateixes instal•lacions de Decathlon Terrassa ja sigui en format xerrada, taller o fent proves in situ. Paral·lelament, des de Decathlon es farà difusió de les activitats que s’organitzin al CST en relació a Salut i Mes, i a activitats vinculades a esport i salut com caminades saludables, conferències, jornades etc.

Amb aquest conveni, el CST posa en relleu la seva vocació de servei i d’atenció centrada en la persona, promovent la prevenció i l’autocura i donant resposta a les necessitats de la població.

La pràctica de l’esport contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen i l’equip de professionals de Medicina de l’Esport assessoren i prescriuen el més convenient per a cada usuari.

Des de l’any 1990 el CST gestiona els serveis mèdics del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat on els professionals atenen i vetllen per la salut dels esportistes, organitzen Cursos i Jornades i formen part de federacions esportives i societats científiques.