El constant increment dels subministraments desestabilitza el pressupost del Club Natació Terrassa

L’increment constant del preu de la llum i el gas ha desestabilitzat la situació econòmica del Club Natació Terrassa. El pressupost aprovat l’any passat ha quedat curt davant d’increments en els subministraments en els últims 12 mesos que arriben al 300%. En el que portem d’any ja ha gastat 50.000 euros més que en tot el 2021. El club ja ha anat prenent mesures per reduir el consum i les anirà incrementant fins a on els sigui possible.

Amb la instal·lació de les plaques fotovoltaiques esperen reduir un 20% el consum i amb la substitució de leds al voltant d’un 15%. A més, ha arribat a un acord amb una gestora de gas per tenir un preu fix durant els propers 3 anys.

El que sí que es demanarà al soci, mitjançant una campanya informativa, és que sigui conscient de la difícil situació econòmica que viu el club i es responsabilitzi de l’ús que fa de les instal·lacions.

D’altra banda, com a membres de l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya, reclamaran subvencions a la Generalitat i al govern central, com a centres grans consumidors d’energia que han quedat fora dels paquets de mesures institucionals.