El Cor Gòspel Vallès presenta l’espectacle Xmas Edition a l’Auditori

Un Nadal després, degut a la pandèmia derivada de la Covid-19, el cor Gòspel Vallès ha tornat als escenaris amb l’espectacle Xmas Edition. Ho ha fet aquest dissabte al vespre a l’Auditori Municipal de Terrassa, amb un concert del tot nadalenc, on s’han entrellaçat nadales i gòspel.

El Gòspel Vallès ha començat el concert amb la interpretació de «All I want for Christmas is you» de Mariah Carey, però versionant la lletra per donar-li el significat de voler tornar a cantar junts. Precisament aquesta és la cançó amb la que havien de començar el concert de Nadal de l’any passat, però que van haver de cancel·lar seguint les mesures sanitàries preventives que hi havia aleshores.

Aquest dissabte, per tant, un any després, han pogut tornar a cantar junts i juntes per les festes nadalenques: els cantaires, el director musical Julià Monje i, al piano, Txema Riera. El públic assistent ha viscut el concert d’una manera molt participativa i s’han animat a cantar algunes estrofes de les cançons.

El Cor Gòspel Vallès creu en el poder de la pròpia música per trencar barreres, superar obstacles i apropar persones, i es defineixen ells mateixos com «pur sentiment i pura energia». Aquest ha estat un concert molt important pel Cor Gòspel Vallès perquè ha representat tornar a cantar junts i juntes per Nadal.