El Cor Montserrat cedeix a la ciutat l’escultura d’Albert Novellon “Harmonia, música i silenci”

El Cor Montserrat, vinculat als Amics de les Arts, cedeix a la ciutat l’escultura “Harmonia, música i silenci”, amb motiu del seu 50è aniversari. Aquest divendres a la recent remodelada plaça de Rosa Puig, al costat de Correus, s’ha fet l’acte de cloenda de l’aniversari amb l’acte d’inauguració de l’escultura, i amb una petita actuació de la Coral protagonista.

En aquesta plaça que duu el nom d’una directora coral, hi ha quatre aurons, l’arbre amb el qual es fabriquen els instruments musicals. A l’estrena també s’ha posat en una urna per a la ciutat del futur, una corbata, un mocador i una partitura. L’obra Harmonia és de l’escultor terrassenc Albert Novellon que amb aquesta ja són tres les escultures que té repartides per la ciutat. L’acte ha servit per fer un reconeixement públic a Víctor Peiró i Joan Casals, dues de les ànimes del Cor. El regidor de Cultura, Jordi Flores, ha destacat la contribució del Cor Montserrat en democratitzar la cultura i fomentar la creació i el talent, al llarg dels últims 50 anys.

En aquest temps pel Cor hi han passat uns 300 cantaires amb més d’un miler de col•laboracions. Ha fet més de 3.000 assajos per actuar unes 500 vegades en places i carrers, auditoris, cerimònies, esglésies i teatres. Es calcula que en 50 anys el Cor Montserrat ha impactat en més de 600.000 espectadors.