11.02(1)

El Corralito CCA obre les portes per mostrar la seva activitat creativa

El Centre de Creació Artística El Corralito CCA organitza pel pròxim dissabte dia 19, una Jornada de Portes Obertes. L’entitat del carrer Sant Leopold mostrarà els seus espais i la seva activitat a les ciutadanes i les visites interessades en conèixer les artistes que resideixen actualment en el centre i la tasca que fan a la ciutat. El pròxim dissabte a partir de les 5 de la tarda i fins les 10 del vespre al local número 1 del número 63 del carrer Sant Leopold, El Corralito CCA deixarà passar a tots els visitants per mostrar el seu procés artístic i creactiu.

L’acte és una invitació totalment gratuïta a l’espai de creació artística en el qual hi resideixen artistes durant l’any per tal de dur a terme les seves creacions artístiques. A banda, de poder conèixer el centre i l’equip de voluntàries que el gestionen, les visitants també tindran l’oportunitat de parlar i intercanviar idees amb les artistes residents en un espai relaxat i ambientat amb música i molt d’art. A més a més, entre les 6 i les 8 del vespre es farà un micro obert de poesia i música, gestionat de forma conjunta amb l’equip de Paseando por Marte, que està composat pel Toni Gil i l’Helena Martínez.

Aquest serà un espai de poesia i música obert a la participació de tothom que vulgui compartir les seves creacions artístiques amb la resta de visitants. Des d’El Corralito CCA volen que aquest esdeveniment es converteixi en un espai de trobada i d’intercanvi artístic i de pensament crític per a les ciutadanes de Terrassa i de les rodalies. El Corralito CCA és una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015.