El Corralito convoca dues residències de creació artística amb participació al Festival TNT

El Centre de Creació Artística el Corralito CCA i el Festival TNT tornen a apostar pel format de col·laboració per tal d’oferir l’oportunitat de dur a terme residències artístiques de dos mesos a l’espai d’El Corralito, les quals acabaran amb una mostra durant el festival.

El Corralito CCA, conjuntament amb el Festival TNT, obren una convocatòria de 2 places de residències per la creació artística contemporània disponibles per un període d’estada de dos mesos, de l’1 al 31 de juliol i de l’1 al 27 de setembre de 2023, i que culminaran amb la presentació de la peça creada dins del marc del Festival TNT de Terrassa, entre el 28 de setembre i l’1 d’octubre 2023.

La convocatòria està dirigida a qualsevol creadora o col·lectiu d’arts vives o audiovisuals que experimentin amb nous formats, amb membres majors d’edat, sense distinció de nacionalitat, origen, gènere, orientació sexual, entre d’altres. Es prioritzaran totes aquelles artistes de Terrassa o rodalia, majors de 18 anys i menors de 35 anys. Aquesta iniciativa busca consolidar la pràctica escènica local així com empoderar les joves incitant-les a formar part de les propostes artístiques de la ciutat. Busca posar en contacte el context local amb el context nacional i internacional del festival, amb la intenció de generar xarxa i visibilitat a les creadores més joves de la ciutat i rodalia.

Els projectes artístics compten amb una estada de residència a l’espai d’El Corralito i, un pressupost per materials fungibles i escenografia, així com difusió i promoció dels projectes a través dels canals del festival i del centre, posant-los en relació amb altres activitats i professionals. En col·laboració amb el Festival TNT, es realitzarà una tutoria i acompanyament del projecte per enriquir el seu procés de creació.

Les artistes que vulguin presentar-se han de ser majors d’edat i hauran d’omplir aquest formulari.

El termini de presentació de sol·licituds va del 12 d’abril al 23 d’abril del 2023 i el resultat de selecció de la convocatòria serà comunicat el 8 de maig de 2023.