Corralito

El Corralito obre una convocatòria de 30 residències per a la creació artística

El Corralito ha obert una convocatòria de 30 places a residències per la creació artística contemporània. Estan destinades tant a artistes individuals com a col·lectius que desitgin desenvolupar un projecte artístic. S’ofereixen diferents modalitats, el termini pot ser d’un, tres o sis mesos. El termini de presentació de sol·licituds va del 10 al 30 de gener. El resultat de selecció de la convocatòria es  comunicarà el 8 de febrer.

S’hi pot presentar, doncs, qualsevol creadora o col·lectius amb membres majors d’edat, sense distinció de nacionalitat, origen, residència actual, gènere, orientació sexual. Es contemplaran totes aquelles propostes relacionades amb l’art contemporani. Les disciplines que s’acceptaran seran les arts visuals, les escèniques, i les literàries. Queden excloses únicament l’escultura i la música per no ser compatibles amb l’espai.

Per tal de presentar-se a la convocatòria, les artistes han d’omplir un  formulari, especificant quina modalitat volen i quina disciplina artística segueixen.

El jurat tindrà en compte principalment la qualitat artística del projecte i l’interès del projecte a desenvolupar. També es tindrà en compte la motivació, el grau d’interès en participar del projecte associatiu del centre, la claredat expositiva  i l’adequació a les especificitats de l’espai. Tindran prioritat les artistes de Terrassa o de la província de Barcelona, majors de 18 anys i menors de 35 anys. 

Aquest programa de residències impulsa diferents modalitats per a projectes d’artistes emergents, d’aquesta forma consolidar la pràctica artística contemporània, tant a nivell local com a nivell nacional.

Corralito