El Corralito Taller De Pintura

El Corralito participa un any més al Cicle Infantil i Juvenil del Districte Zero

El Centre de Creació Artística El Corralito participa un any més al Cicle Infantil i Juvenil del Districte Zero.

Aquest cicle que ja fa gairebé deu anys que funciona, pren com a premissa “que els infants i els joves són el públic de demà i és per això que és important oferir-los cultura de qualitat”, segons assegura el mateix col·lectiu.

Així, aquest proper dissabte 7 de maig a les 11 h des del Corralito s’organitza un taller de pintura amb l’artista resident Ana Madrid al mateix centre (C/ Sant Leopold, 63 – 1r local).

Ana Madrid és una artista multidisciplinar nascuda a Granada l’any 1991. Després de cursar la llicenciatura en Belles arts a la seva ciutat natal, decideix traslladar-se a Londres on viu durant dos anys. Amb residència actual a Barcelona des del 2017, ha treballat impartint tallers de pintura i desenvolupant diferents projectes artístics personals a la ciutat.

La seva obra es basa principalment en l’estudi de la figura humana i la simbologia associada a la representació clàssica figurativa, dotant la seva obra d’un caràcter narratiu.

Hi poden assistir mares i pares amb infants a partir de 12 anys. Els adults poden optar per participar activament o bé quedar-se com a espectadors.

Es tracta d’un taller d’iniciació a la pintura, on podreu aprendre les nocions bàsiques de composició, treballar la perspectiva, la llum, el color i el cercle cromàtic. Tindràs l’oportunitat de pintar un quadre d’inici a fi, i poder emportar-te’l a casa.

El preu del taller és de 10€/persona amb material inclòs.