Entre Imatges

El Corralito presenta ‘Entre imatges, allò que ens mou’

Aquest dissabte 5 de novembre a les 12h al Carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa el Corralito CCA presenta “Entre imatges, allò que ens mou” , una conferència performativa a càrrec de l’artista María García Ruiz i la filòsofa Andrea Soto Calderón, un projecte d’Arts Visuals del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Terrassa Comissariat 2022
Aquest cicle d’Arts Visuals del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, té per objectiu posar en valor i difondre la tasca del comissariat artístic, a la vegada que dóna suport a processos de creació basats en la recerca i experimentació.

Aquest any Cecília Coca Peña, David Corral Lamelas, Esther Querol Valera i Albert Garcia Baltanás del Centre de Creació Artística el Corralito han comissariat i coordinat la proposta. Aquest esdeveniment clausura el cicle d’art contemporani Rituals, la nit mística, en el marc del programa Terrassa Comissariat 2022.

Entre imatges, allò que ens mou
Aquesta trobada es proposa aixecar un pensament per contacte, posant en ressonància mútua dues recerques en curs: d’una banda, el treball de María García Ruiz, investigadora i artista visual, i de l’altra el d’Andrea Soto Calderón, doctora en filosofía. Ambdues comparteixen i obren una forma de pensar entre imatges que disposa un espai propi per articular genealogies i modes de vida que respiren als marges, que no s’ordenen sota els imperatius de normativitat.

L’acte és gratuït i obert a tothom.