El Covesa Sferic guanya el Voltregà (1-2) i manté un any més la categoria

El Covesa Sferic jugarà una temporada més a l’OK Lliga Femenina. Les egarenques depenien d’elles mateixes per mantenir la categoria a la darrera jornada i no han fallat en el seu desplaçament a la pista del Voltregà. Necessitaven com a mínim puntuar, però s’han acabat imposant per 1 a 2.

Les de Sant Hipòlit, que no s’hi jugaven res, s’han avançat en el marcador, amb una diana de Natasha Lee als set minuts. L’Sferic, però, ha pogut igualar abans del descans. Laia Paredes ha recollit un refús de la portera Laia Vives a xut de Pancha Puertas per fer l’1 a 1.

En el segon temps Noelia de la Peña ha estat providencial en una falta directa de Lee, evitant així de nou que el Voltregà es posés de nou amb avantatge. Les de Joan Solé, en canvi, han sorprès al contracop i una assistència de Puertas l’ha aprofitada Maria Igualada per fer pujar l’1 a 2. De la Peña ha estat de nou clau en una gran aturada a Adriana Gutiérrez en un final de partit en el qual les locals han homenatjat Laia Vives, que s’acomiadava després de 16 anys, al igual que Esther Nadal i Raquel Serra.

El gran damnificat d’aquesta última jornada ha estat el Mataró, que baixa de categoria, acompanyant així el Rivas Las Lagunas i el Sant Cugat.