El CP San Cristóbal començarà la lliga l’11 de setembre al camp del Peralada

El calendari de la lliga 2022/2023 a la Tercera RFEF ja està definit. La fase regular començarà l’11 de setembre i s’acabarà el 23 d’abril. El grup cinquè d’aquesta categoria el formen 16 equips catalans, entre ells el San Cristóbal.

Els parroquials s’estrenaran amb una sortida complicada al camp del Peralada. El primer partit al Municipal de Ca N’Anglada serà el 18 de setembre contra la Rapitenca. El primer classificat pujarà directament a la Segona Federació, mentre que els que quedin entre el segon i el cinquè lloc disputaran un sistema de play-off inter-territorials per decidir nou ascensos més entre tots els grups espanyols.

L’últim partit de lliga serà fora de casa, al camp de la Pobla de Mafumet.

Aquesta serà la cinquena temporada del San Cristóbal a la Tercera Divisió, ara anomenada Tercera RFEF, categoria en la que ja es troba assentat i en la que, fins i tot, ha coquetejat amb l’ascens a Segona.

Aquesta temporada els de Ca N’Anglada hauran de seguir compartint estadi amb el Terrassa FC, almenys fins a principis del 2023, quan s’espera que l’Olímpic pugui tornar a acollir partits de futbol.