El CP San Cristóbal confia en recuperar l’olfacte golejador per sumar els tres punts a Igualada

El gol està penalitzant el CP San Cristóbal en les primeres jornades de lliga. Tot i la solvència defensiva, amb només quatre d’encaixats, els parroquials presenten un dels pitjors registres ofensius del grup català de Tercera amb només tres dianes en sis partits.

Tot i la bona imatge dels últims partits, la falta de gol ha impedit que el conjunt d’Oliver Ballabriga ocupi una zona més tranquil•la de la classificació i ara sigui avant penúltim amb 6 punts. Els de Ca n’Anglada, però, confien en el proper compromís de diumenge al camp de l’Igualada (17.00h) per començar a sumar de tres en tres.

L’Igualada, tot i ser quart amb 9 punts, ha canviat la seva dinàmica. De començar com un coet amb tres victòries en tres partits i liderar el subgrup “A”, ha passat a encadenar dues derrotes. Aquesta passada jornada, els de l’Anoia han descansat.

Per aquest partit Ballabriga ja pot comptar amb el defensa Ricki Calamardo, recuperat de la seva lesió i que podria disposar dels primers minuts a la lliga. El lateral Chechu segueix recuperant-se de la seva fractura al canell. Ainara Acevedo Dudley serà l’encarregada de dirigir aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.