El CP San Cristóbal congela els preus dels seus carnets en la campanya “Et volem al Sancris!”

Després de perdre’s el primer partit de lliga per un positiu d’un jugador, el CP San Cristóbal podrà finalment debutar diumenge (12.00h) davant la visita de la Montañesa.

Per aquesta raó el club parroquial ha presentat la campanya de socis per aquesta temporada 2020-21. Sota l’eslògan “Et volem al Sancris!“, l’entitat de Ca n’Anglada torna a congelar els preus dels seus carnets per mobilitzar la seva massa social. Fins dissabte es pot retirar qualsevol dels vuit abonaments, amb un preu que oscil·la entre els 50 i els 150 euros. Serà imprescindible per poder accedir al camp aquest mateix diumenge.

Seguint el protocol Covid-19 i per evitar aglomeracions, el San Cristóbal fa una crida perquè la retirada dels carnets es faci de forma esglaonada al llarg de la setmana. Qui es faci soci podrà beneficiar-se dels preus populars a 5 euros en els desplaçaments a altres camps de la Tercera Divisió. De moment, el club parroquial ha arribat a un acord amb el CE Europa, el Terrassa FC i la CF Montañesa.