El CP San Cristóbal no renuncia a res i buscarà el triomf contra el líder per optar al tercer lloc

El CP San Cristóbal afronta la recta final de la primera fase amb la tranquil•litat d’haver certificat la permanència molt abans del previst en una temporada excepcional dels parroquials. No coneixen la derrota al Municipal de Ca n’Anglada, porten sis jornades sense encaixar cap gol i nou sense perdre, precisament quan van caure per 2 a 0 contra l’Europa.

Una volta sencera després, els escapulats tornen la visita en un partit amb molts al•licients. I és que els tres punts són importants per als dos equips, uns per mantenir el lideratge i la distància amb els rivals directes, mentre que els d’Oliver Ballabriga opten al tercer lloc que ocupa el Terrassa FC. A més hi haurà públic a les graderies, amb el component emocional, per als locals, i de pressió per als visitants.

A més de la baixa ja coneguda de Chechu, el tècnic del San Cristóbal no podrà comptar amb el sancionat Mario Domingo. Ainara Acevedo Dudley xiularà aquest partit, que començarà el diumenge a les dotze del migdia i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.