El CP San Cristóbal posarà a prova el mal moment que passa L’Hospitalet

El CP San Cristóbal passa pàgina al mal partit de diumenge contra el Peralada, que va costar els primers tres punts, i ja pensa en revertir la situació guanyant a la Feixa Llarga. Sobre el paper el CE L’Hospitalet dirigit pel terrassenc Cristian García és un equip confeccionat per pujar de categoria, però ha sumat dues derrotes en els dos primers partits de lliga, el darrer per 2 a 0 al camp de la Pobla de Mafumet.

Tot i el mal moment que viuen els riberencs, la plantilla del San Cristóbal és conscient que ha de fer un partit perfecte per sumar la segona victòria en la competició. Per visitar l’Hospi, Ballabriga té les baixes ja conegudes dels defenses Jairo i Chechu, així com la de David Toro, que no s’ha recuperat de les molèsties de l’últim partit. El també davanter Àlex Poves és dubte fins a última hora.

El matx, diumenge a les 12.00h, serà dirigit per Josep Ollé Lladó, del col·legi de Tarragona, i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

David Toro és baixa per visitar l’Hospi i Poves serà dubte fins el final. Dues absències sensibles a la davantera parroquial