El CP San Cristóbal renovarà la base de la plantilla actual per donar continuïtat al projecte

Donar continuïtat al projecte encetat aquesta temporada i seguir tocant de peus a terra, amb l’objectiu d’apostar per la permanència. Junta directiva i staff tècnic del CP San Cristóbal ja treballen en la pròxima campanya. La primera pedra ja hi és amb la renovació d’Oliver Ballabriga.

En una temporada atípica, està clar que l’equip parroquial va anar de menys a més. Una primera volta en la qual els resultats no van acompanyar i es va fer evident la falta d’acoblament d’una plantilla nova, mentre que a l’inici de la segona la suma de punts fins a l’aturada va permetre sortir de la zona de descens.

Per a una propera temporada plena encara d’incerteses, el San Cristóbal seguirà amb l’equilibri pressupostari, apostant per la base de la plantilla actual, amb l’objectiu de no patir per mantenir la categoria.

Els parroquials i la resta de clubs de Tercera estan a l’espera de conèixer els canvis de format que hi haurà a la categoria, que començarà més tard del que sol ser habitual, i els protocols a seguir per tornar als terrenys de joc.