El CP San Cristóbal suma un punt contra el Castelldefels per apropar-se més a la permanència

El CP San Cristóbal ha empatat aquest diumenge a zero en la seva visita al camp del Castelldefels, un partit que no serà recordat ni pel joc desplegat dels dos equips, penalitzats pel fort vent que bufava a Els Canyars, ni per les ocasions de gol, que no n’hi ha hagut de clares. Un punt molt valuós per als parroquials, que encadenen set jornades sense perdre, quatre amb la porteria a zero, consolidant-se en la quarta posició amb 25 punts.

Molta lluita, però poca definició de cara a gol dels dos equips, en uns primers quaranta cinc minuts en els quals els dos porters no han hagut d’intervenir. En la segona meitat hi ha hagut arribades més clares en totes dues porteries. Mario Cantí, amb un xut desviat, i Mario Domingo, en l’execució d’una falta que toca la barrera i que cap dels seus companys ha pogut aprofitar, han estat més a prop del gol.

Diumenge el San Cristóbal rep l’Igualada, amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria i deixar pràcticament certificada la permanència, abans de la jornada de descans que haurà d’afrontar la setmana vinent.