El CP San Cristóbal torna a eliminar el Terrassa FC de la Copa Catalunya

El CP San Cristóbal ha repetit la història de l’any passat i ha eliminat el Terrassa FC de la Copa Catalunya en la primera fase. Aquest cop no ha calgut arribar a la tanda de penals i ha bastat amb un 1 a 0 perquè els de Ca n’Anglada avancin en la competició.

El Terrassa FC ha tingut el mateix problema que al Torneig dels Històrics: genera ocasions però no les sap aprofitar. El primer quart d’hora s’ha apropat amb perill a la porteria de Lazaro mentre que el Sancris ha sortit amb molta intensitat: tres targetes grogues en 15 minuts.

Els parroquials han apretat molt la sortida de pilota del rival i en una d’aquestes pressions ha arribat l’únic gol del partit, obra de Jordi Ranera. El Terrassa ha reclamat falta en l’acció.

A la segona part ha continuat el setge terrassista i el cert és que els visitants haurien pogut empatar en més d’una ocasió. Les més clares, aquest xut de Jordi Cano i una altra de Pau Salvans que la defensa treu amb el porter ja vençut. També hi ha hagut temps per a la polèmica amb una caiguda d’Adri Lledó dins l’àrea.

El marcador no s’ha mogut i el San Cristóbal jugarà la segona fase de la Copa Catalunya: serà el proper diumenge 13 d’agost conta L’Hospitalet, també al Municipal de Ca n’Anglada.